Admin

De admin maakt de leerlingen, groepen en leerkrachten aan. Ook zorgt de admin voor de woordenlijstmappen waar iedere leerkracht eigen woordenlijsten kan opslaan. Leerling- en leerkrachtaccounts aanmaken is eenvoudig en snel als de school beschikt over een EdeXML bestand. Bij het inladen van de leerlingen kunnen ook automatisch wachtwoorden worden gegenereerd, Aan elk kind kan dan ook een icoontje worden gekoppeld. Wel Edex, maar geen EdeXML? Geen probleem, dat kunnen wij kosteloos voor u converteren.

Admin omgeving van Eduschool

Leerkracht

Leerkrachten kunnen voor hun hele groep en voor individuele leerlingen spellen klaarzetten. Hun resultaten zijn overzichtelijk in een groepsoverzicht terug te vinden. Bij verder doorklikken kan ook per leerling worden gekeken en wordt dieper ingegaan op de resultaten van de gespeelde spellen. Als leerkracht heb je ook de beschikking over diverse tools (zoals een timer) en downloads (zoals een topografietoets).

Leerkracht omgeving van Eduschool

Leerling

Leerlingen kunnen inloggen onder hun eigen naam met een eigen wachtwoord of - handig voor jonge kinderen - met een icoontje. Zij komen dan terecht op een wereldkaart. Die kaart bestaat uit elf landen (zoals Rijk der Aarde, Rekenland, etc.). Leerlingen kunnen in de verschillende landen spellen kiezen die voor hen zijn klaargezet.

Leerling speelomgeving omgeving van Eduschool